Waarom Compli?

Compli verzekert u van een gedegen en zorgvuldige administratie van uw keten.

Door inzet van Compli neemt u maatregelen om uw bedrijf te beschermen tegen fiscale en civielrechtelijke aansprakelijkheid. Bij een inspectie van de Nederlandse Arbeidsinspectie of Belastingdienst zijn alle gegevens met één druk op de knop beschikbaar.

De features van Compli

Hoe het werkt

In Compli maakt u een project aan. U geeft vervolgens aan welke compliance regels u wilt toepassen. Bijvoorbeeld de compliance regel keten- en inlenersaansprakelijkheid.

Uw bedrijf nodigt vervolgens de bedrijven uit waarmee een contractuele relatie is voor het project. Bedrijven krijgen zo automatisch een account en kunnen starten met hun administratie.

Een bedrijf registreert vervolgens met de Compli wizard de gegevens van eigen arbeidskrachten. Wordt er werk uitbesteed? Dan nodigt dit bedrijf, via Compli, het bedrijf uit waar de arbeidskracht in dienst is.

Ervaren consultants van Compli controleren de gegevens van bedrijven en arbeidskrachten die worden geregistreerd in Compli. Zo bent u ervan verzekerd dat uw administratie op orde is.

Groen vinkje? De persoon is compliant en kan zonder risicio voor u starten met zijn werkzaamheden.

Rood kruis? De aanwezigheid van de persoon is een financieel of juridisch risico. Uw compliance officer krijgt direct een notificatie hiervan, net als de persoon zelf en zijn werkgever.

In Compli vindt u heldere dashboards en rapportages over aanwezigheid van personen en hun Compli status. Zo heeft u altijd grip op wie er aanwezig is op uw projecten en minimaliseert u het risico op aansprakelijkheid. De rapportages zijn namelijk uitstekend bewijsmateriaal voor de controlerende instanties zoals de Nederlandse Arbeidsinspectie en Belastingdienst.

Geinteresseerd?

Plan direct geheel vrijblijvend en kosteloos een persoonlijk gesprek met een Compli consultant. In ongeveer 15 minuten bent u geheel op de hoogte van alle functionaliteiten van Compli en kunt u al uw vragen stellen.

Plan demo